Apr 23, 2009, 9:47 AM

Откровение 

  Poetry » Love
506 0 0

 

О  Т  К  Р  О  В  Е  Н  И  Е

 

 

Не, никой  не може да вземе от мен,

дори искрица нежен пламък,

защото аз от теб съм покорен

и за мнения не плащам данък.

 

Че някои някъде на скришно

говорят при затворена врата:

"Видя ли вчера най-открито

те двамата вървяха за ръка."

 

Защо и какво ще трябва да крием,

и има ли нещо лошо в това,

че не се опитваме да прикрием

нито нежния трепет, нито любовта.

 

 

© Паскал Кюмурджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??