Nov 14, 2010, 6:47 PM

Откровение 

  Poetry
477 0 3

 

Усещам нежното ти тяло

с ръцете си тъй алчни,

сърцето ми е подивяло

за тази твоя нежност!

Която силно ме опива

и ражда в мен експлозии,

а ти си мойта самодива,

желая те, съвсем без пози!

Обичам те каквато си,

отдадена и страстно мила,

обичам те, защото ти

си Истинската ми Любима!

 

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??