Jul 10, 2021, 11:58 PM

Откровение на Недялко Недялков 

  Poetry » Humour
329 0 0

"О, хора, о, небеса,

вижте едно от седемте чудеса,

вижте как дъх не си поемам

и вече ни предавам, ни приемам,

вижте ме какъв съм интелектуалец -

славя мутра, що пазеше първия от Правец!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??