Jun 11, 2019, 8:26 PM  

Откровения 

  Poetry » Love, Odys and poems
343 6 6

© Иван Митов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Благодаря ти, Ангелче! Бъди благословена!
 • Благодаря за добавката в "Любими" на Младен, Дочка и Светула и на всички, които до този момент прочетоха поемата! Желая им здраве и творчески успехи!
 • Благодаря ти за коментара, и подкрепата, Мариана! Имаш широка и всеобхватна душа! Радвам се, че първа посещаваш моята скромна страница и откриваш посланието заложено в творбата!
  Красимира, сърдечно благодаря и на теб, че не ме забравяш! Имаш чувствителна и проникновена душа, умееш да вникваш в душата на автора и сам с две думи да кажеш това, което е премълчано! Благодаря ти!
  Прекалено много разголих душата си! Чувствам как се свива от неудобство пред всички ви. Разчита на добрината на вашите души, че няма да я осъждате, за неумението си да се изявява пред вас.
  Гавраил, благодаря ти и на теб! Прав си. И аз като всеки друг имам надежди, изложени в стих, а надеждата крепи човека, дори и тогава, когато е твърде късно да се осъществи!
  Благодаря и на тебе Лия! Радвам се за днешното ти идване на моята страница. Така е, любовта, е "раждаща и сътворяваща", и без нея не може да живее нито едно сърце! Хубав и успешен ден на всички!
 • Любовта...раждаща и сътворяваща...Чудесно послание! Моите поздравления за творбата!
 • Много надежди си вплел в този стих.Дано се сбъднат!
 • Ех, Иване...
Random works
: ??:??