Dec 18, 2009, 6:00 AM

Откъсни ми... 

  Poetry » Love
708 0 11

Откъсни ми късче от дъгата,

оцвети със нея моя сив живот.

Виж я как оперена се смее...

 

Откъсни ми късче от небето синьо.

Нека ведър е и утрешния ден.

В светлина от утрото да се разливат

върху нас щастливите моменти.

 

Откъсни парченце от живота,

и го прибери, на топло, при сърцето.

С него да закърмиш любовта ни...

 

Откъсни парче от слънцето,

което да ми свети.

Щом към теб протегна си ръцете -

да те имам, много ли от тебе искам?!

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??