Jan 4, 2010, 12:38 AM

Отложено Разпятие 

  Poetry » Phylosophy
689 0 13

Отложено разпятие

/по С. Кардашов /

Разпятие, отложено за утре...
Почиват и Палачът и Стражарят...
Тризъбците с бодлите в Кама Сутра...
Качулките - в камината догарят...

Пържолен дим издигат пищни скари
и "виното се лее кат река"...
Със ледени стъкла проплакват гарите...
Из сталактити лута се стихът...

Разпятие, отложено за нас...
Днес Рождество е... Масата - със вкус...
Кръстът търпеливо чака своя час,
докато всеки си играе на Исус...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??