Jun 30, 2010, 10:02 PM

Отляво 

  Poetry » Love
615 0 3

http://www.youtube.com/watch?v=cdIcP12Kd5k&feature=related
<

Не са анемии, не е от недоспиване.
Не е от липса на желязо.
Не е прединфарктно. Но пак е вид умиране...
Те всичките се крият там, отляво.
И ако усещам го физически,
ако ръката ми изтръпва и нещо прорязва,
това прави ли го истинско обичане?
И значи ли, че усещам как се отказваш?
А може да е вид анемия.
И на кръвта ми не ù достатъчно.
И тя не понася да ù отнемат.

Присвива по-силно...
И пускам песни все по-провлачени...

Не е прединфарктно. А така бих искала...
Не може да се гърча в леглото за теб...
Болката в ръката не е истинска...
Но я усещам.
А теб по-малко с всеки ден.

Така ли обричал си всички останали?
На коя ще разказваш един ден за случки с мене?

Прединфарктно е... Нека изтлее отляво.

Колко след тебе оставил си с кръв студена?

30.06.2010г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Обърнат словоред има само в едно изречение, поне аз така мисля. Но така или иначе, с какъвто словоред ми дойде, с такъв го пиша, много рядко си дообработвам стихотворенията, след като веднъж съм ги написала. И вероятно дообработени звучат по-добре, но аз не съм професионалист и ми харесва да си ги запазвам така, както първо съм ги почувствала. Мерси на всички за коментарите.
  • Да, впечатляващо е ! Позфрав.
  • Еееее, впечатли ме като стил и идея! Поздрав!
Random works
: ??:??