Jun 7, 2016, 7:48 AM

Отнася ме следата ти... 

  Poetry » Love
924 0 3

 

 

Нощта блести като дълбоките ти очи,

спомените и мечтите ми са те, 

винаги наблизо са, дори и отдалече

и не съществуват разстоянията за нас...

Виждам те в нотите и текста на всяка песен,

така замечтано, както се вижда детството.

Ти си топлите лъчи на една вечна усмивка,

и идваш от там, където любовта като птица лети

и побеждава всички изпитания, като магьосница

най-голямата сила, без причина и  моята надежда...

© Даниело Данали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??