Oct 15, 2017, 10:44 PM

Относителни неща 

  Poetry » Love
1170 11 30



Не са ни пречка време и пространства –
(това са относителни неща).
Обичам те. И чувствата ми странстват –
към теб вървя през болка и през рани.
Безмълвно боледува любовта.

И нека тази болест нелечима
завинаги у мене да я има.

Ще стана риба – по вода ще мина.
Ще стана птица – и ще долетя.
Пътека ще съм – в планини, долини –
по мен ще тичат всичките години
и вечно ще ми носят пролетта.

Такава обич е непобедима.
Дори след мене, нека да я има.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??