Dec 21, 2007, 7:47 AM

Отново... 

  Poetry » Love
615 0 11

Едно легло,
останало отново празно...


Една мечта,
проглеждаща в реалността...


Едно сърце,
лекуващо отново рана...


Една душа,
отново сама...

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??