Nov 1, 2008, 4:42 PM

Отново 

  Poetry » Love
931 0 9

 

Вкуса ти помня тайно още,

опитвала съм не веднъж...

Хайвер, шампанско и червени рози...

Заспиване във твоя топъл скут.

 

Пиесата е дълга, всичко се повтаря,

часовникът минутите брои.

А щом стрелките плавно се докоснат,

добрата фея надалеч ще отлети.

 

Колата скъпа ще изчезне,

замъкът ще се превърне в тъмнина,

Принцесата ще е във дрипи - боса,

в гората ще се лута сам сама.

 

Всяка приказка така започва.

Всяка има си и своя край.

Но в случая за край е рано още,

опитвайки магията на любовта...

© Ангелина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??