Отново
Пак крия лицето си
скришом.
Трия сълзата.
Твоят поглед
не мога да срещна.
Крачка правя назад
към тъмата.
А тя ме прегръща
в своите обятия нежни
и ми предлага
мигове страстно
копнежни.
Взирам се
в тъмното сам.
На друг
не мога да те дам.
Обичаш ме
някъде там
и това ми стига
да знам!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.