Jun 19, 2012, 4:40 PM

Отново... 

  Poetry
894 0 13

Отново повтаряме старите грешки,

все така за обидата своя мълчим,

да бъдем същите вече е смешно,

та ние в различни посоки вървим...

А сякаш че толкова минало време 

е скъсявало само пътя към теб,

какво ли  животът ще ни отнеме,

когато отдавна всичко ни взе...

Но ти ме поглеждаш и всичко е ясно,

не мога, не искам да мисля сега,

би трябвало малко поне да пораснем,

а все сме си същите малки  деца...

 

 

 

 

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??