Apr 26, 2021, 9:14 AM  

Отново думите не ми достигат 

  Poetry » Love
639 1 18

Нежна си, като ангелско перце,
като дъх на пеперуда лекокрила.
Гореща си, като Обичащо сърце,
а всъщност и така е, мила.

 

И думи не достигат за да те опиша -
Как Съвършенството да облечеш във звук?...
Любовта във твоя образ диша
със ритъма на звездолъч капчук.

 

И спирам - знам, че казаното пак е слабо,
но чувствата в словата ми горят!
Домът ти в мен е, там отляво,
където всъщност е и целият мой свят...

 

25.04.2021.
 

Георги Каменов 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??