Dec 2, 2021, 5:02 PM

Отново някой ден кажи " Здравей! " 

  Poetry » Love
633 3 0

    Отново някой ден кажи " Здравей! " .

Зарадвай изненадващо душата.

Мъглата на забравата разсей,

сърцето да усети топлината.

 

Копнея все да чуя твоя глас,

    отново някой ден кажи " Здравей! " .

Ще бъде, знам, тържествен този час -

със словото си, нежното, изгрей.

 

С една едничка думичка изпей

завръщането на любов красива.

    Отново някой ден кажи " Здравей! " 

и прогони тъгата ми трънлива.

 

След месец- два, година или три

с лъчите си пресветли ме залей.

Дори след век, след пет да е дори -

    отново някой ден кажи " Здравей! " .

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??