Jun 27, 2006, 10:37 PM

отново сама 

  Poetry
990 0 1

Отново самотата обгръща моята душа.
Отново ти си само призрак мрачен довел ме до смъртта.
Обичам те безкрайно много,
но ти дори неподозираш това.
Жадувам те безкрайно много,
но едва ли ше видя сбъдната тази мечта!

Смелостта напусна моята душа
и аз останах сам сама.
Защо живота подигра се с мен,
защо не си сега с мен?
Любовта напусна моята душа,
и аз съм все така сама!!!

© Радина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??