May 25, 2022, 10:53 AM

Отпий от мен... 

  Poetry » Love
219 0 3

До теб ми светна вън. До твоя образ ярък. 

Дете от тлен и сън. Дете на моя сянка.

 

А ти си танц от миг. И в мен е огън слънчев.
Роди се в дух и стих. Макар от жад да съхнеш.

 

До теб ми светна вън.
До този образ ярък.
А вечно твой да съм.
Отпий от мене жадно...

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??