Jul 5, 2011, 7:02 PM

Отражение 

  Poetry » Love
449 0 1

ОТРАЖЕНИЕ

 

Погледнах в огледалото -

а то се счупи.

От черното ми отражение.

 

Огледах се в прозорците -

а те със писък страшен

ме прогониха.

 

Заваля!

Единствената ми надежда

беше една локва.

Погледнах в нея -

а тя се натроши на

малки капчици.

 

Безпомощна търсех сянката си.

Реших да се огледам в твойте очи.

Да намеря отдавна изгубената душа.

А ти затвори ги...

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??