Jul 3, 2010, 10:42 AM

Отрова 

  Poetry » Phylosophy
745 0 1

Кой нарани детето?
Кой изпи усмивката от лицето?
Кой?
Кой заби болката в сърцето?
Кой предаде момчето?
Кой?

Те ли бяха или ние,
така, че душата му в самота да гние...
Те ли бяха или ние,
така, че цял един живот болката да крие...
Те ли бяха или ние?

Кой се подигра с радостта,
че му отне даже и смелостта?
Кой премаза вярата,
че му отне любовтта цялата?

Кой беше този, който наказа
това невинно същество
с такава жестока омраза?
Кой?
Те ли бяха или ние,
че сега сълзите от лицето си да не може да измие?
И сега от тази отрова да пие!!!

Кой?
Те ли бяха или ние???

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??