May 31, 2013, 11:06 AM

Отровна 

  Poetry » Love
439 0 0

Вливам се в себе си -

отровна река.

Вглеждам се наоколо

само Тишина.

Докосвам очите си -

кървави петна.

Ровя навсякъде

не откривам следа.

Заваля...

Капките попиват -

лек неземен.

Заличават всичко -

Теб, очите ти,

дори твойта Тишина.

 

И влача се по мокрите петна.

Осанка, образ непознат.

Изгубих се протегнала ръка.

Вливам се в себе си -

отровна Тишина...

 

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??