…Ех, ако знаеше, на коленете ти
как ми се иска да сложа глава…
Heartfelt
По раменете ти прокарвам длани
и смъквам отминаващия ден.
Забравям малките големи рани
и този миг е наш... и съвършен.
А дните ни са като диво ято,
и губим под краката си земя...
Почти не дишам до мига, когато
... ще сложиш тихо в скута ми глава.
Жени Иванова
© Jasmin All rights reserved.