Sep 11, 2019, 9:22 PM

Отворено ли е? 

  Poetry » Love, White poetry, Free verse
657 0 0

Искам да си купя

усмивка,

от която устата да ме заболи,

туптене в гърдите

от гoненицата по плажа,

липса на апетит

от пеперудите в стомаха,

безспирен смях

от глупавата ти шега,

една диня

да подслади и двамата ,

и да ни задави

с няколкото си семки,

които ще стигнат

да си посеем

стръкче щастие.

 

Мога да си купя

само каквото

се продава.

 

Къде си? Намери ме.

Магазинът си ти.

Сузана Йорданова

© Suzana Yordanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??