Jul 29, 2011, 10:26 PM

Отвори се врата 

  Poetry » Phylosophy
677 0 7

Внезапен порив, импулсивно...
душите като с  ураган заля.
Спря времето ни експанзивно.
Часовникът загадъчно замря.

Пренесе ни назад, когато
летяхме с призрачни крила.
Усмихна  се  на наш’то  лято,
пробляснаха очи от младостта.

Изригнаха за миг  вулкани,
изтласкани от приливна вълнà.
Забравили  стоте си  рани,
преглътнахме горчивата сълза.

Целувката... разтърсващ порив,
обърна колелото и запя...
Безумна песен за простори.
Отвори се залостена врата.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??