Nov 7, 2011, 8:57 AM

Отвържи я... 

  Poetry
640 0 17
Тъмните мисли са гладни,
ала не ги храни!
Страхът е ядосан и жаден,
ала не го жали!

Безумно и силно те мразят -
усещаш го, страшно боли…
Но ти не превързвай раните
със злоба, а благодари

на враговете - за силата,
която събуждат в теб,
и без да искат, издигат те,
за да познаеш себе си.

Тъмните мисли са гладни.
Нека от глад да умрат!
Завързана вие невярата.
Пусни я и прав й път!


© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??