Aug 11, 2013, 7:37 PM

Падане 

  Poetry » Phylosophy
599 0 8
Падане

Гориш и падаш. Твоят свят
ще свърши в зиналата бездна.
На тях очите им блестят
и с радост гледат как изчезваш.


Защо очакваше в беда

да те повдигнат съпричастни?

Да видят падаща звезда

 за хората е знак за щастие!


Но кой е прав, кой -крив, кажи?

Докато светеше там, горе,

погледна ли дори за миг

към тези малки, жалки хора?...
 

© Петя Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??