Jul 19, 2010, 9:43 AM

Падащи шепоти 

  Poetry » Love
689 0 8
Загатва
трепетно
сънят ти
спиращ
дъха ми
понесъл
се в падащи
шепоти
като
спокойни
усмивки
над
тайните
скрити
зад
пулсиращите
ти клепачи
бълнуващи
стоновете
от нежни
топлини...


© Милен Пеев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??