Jan 9, 2019, 9:00 AM

Паднал си, ставай 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
529 0 0

Паднал си пак долу. Ставай!
Няма кой друг, сега да те вдигне!
Сам направи го, прощавай
и премини всичко, което те стигне!
Ставай! Не стой там на колене!
Животът на силните духом помага!
С теб сме от здравото поколение,
правим всичко, щом така се налага!
Ставай и виж как горе звездите,
сияят за да покажат пътя ни тесен
нима те не са истинно ярки, честити,
и не посрещат живота със песен!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??