May 19, 2010, 11:36 PM

Пак ме попитай... 

  Poetry » Love
915 1 9

         ПАК МЕ ПОПИТАЙ


Сякаш сняг разтопен от солта

чезнат в сънища бели сълзите.

Като жива е там Любовта!


Да си тръгнеш ли

пак ме попитай...


Ти до мен. Аз до Тебе ли бях...

По-далечна от лъч на звездите,

тиха жалба, молитва и грях.


Да си тръгнеш ли

пак ме попитай...


Стъпвам тихо и нямам следа.

Пътеки в нощта се преплитат...

И те чакам, аз чакам в съня.


Да си тръгнеш ли

пак ме попитай...


24.12.2009.

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??