Jan 15, 2006, 12:24 PM

Пак сама 

  Poetry
579 0 0
Пак сама съм аз,
Няма те до мен, не чувам твоя глас.
При нея сега си ти,
И кълнеш се в неините очи.

Нима не знаеш колко много те обичам,
С колко нежност името ти аз изричам?
А дали ще бъдем заедно със тебе някога, дали,
Или това са само моите мечти?

© Бет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??