Mar 7, 2007, 7:53 PM

Пак за именници иде реч:) 

  Poetry
711 0 4
Пак за именници иде реч :)

Тази вечер с именника
сипахме си по мастика.
С ледени кристали, малка,
стори му се залъгалка.

Аз въздържам се,... не пия,
сам си продължи с ракия.
Леко е за двамцата мезето -
смело срязано с рендето.

Пица му приготвих за минута,
стана пъстра, че и по-надута.
От мазето идвам запъхтяна,
с виното,  във поо-голяяяма кана.

Ей, опекла се е, и готово,
време за тържественото слово.
А пък той така ми е залян,
че не мога да го вдигна с кран.

Знам кое ще ме спаси –
музика жестока да звучи.
И със танци луди във нощта
ще разсеем всяка тегота.

Всъщност пак обърках знака,
аз отдавна зная що си чака.
В нет–а, чаак след полунощ,
вервайте ми, не че ми е лош...! :)


Туйцък – от снощи – 06.03.2007г.
Ванчо, кмете!
Kакво чудо имало по света! :)
С теб били сме на една вълна!

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, и на дамите също Честит празник!
  • Благодаря за усмивката, Мери!
    Честит празник, мила!
  • Много весел стих!
    Усмихна ме!
    Честит празник, мила!
  • Чудо, чудо, чудеса!
    Чак до края на света.
    С Мери двамата вълним,
    с хумора непоправим.

    Полунощ ударя вече.
    Нищо, че сме ний далече.
    Ха, наздраве! И във ритъм
    с музика при теб долитам!

    бат'Ваньо кмета

    Поздрави за веселия стих, Мери!!!
Random works
: ??:??