Feb 9, 2017, 1:07 PM

Палто 

  Poetry
301 1 3

Аз те виждам
как стоиш на прозореца,
когато всичко, което
правехме е да плачем,
захвърлих си дрехите,
можех да ходя гола по 
цял ден,
не ми трябваше друго,
освен топлината ти.

Сега не е толкова топло,
даже студът се усеща
под ноктите.
Може би догодина
ще си купя ново палто
и няма да ми е нужна
ръката ти в джоба му.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??