Nov 17, 2007, 5:47 PM

Панелни блокове 

  Poetry
501 0 5
 

Плътта на градовете

полазена от

панелните блокове

правоъгълни тела

олющени

номерирани

нощем приличат

на плочки от домино

на шахматни дъски също

светлината с белите

фигури по прозорците

други фигури няма

зад стъклата

в квадратните апартаменти

само силуети

на обезобразени души

стълбища

храносмилат съдби

в най-добрия случай

повръщат някое тяло

долу на плочките

пред панелния блок.

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??