Jul 27, 2007, 9:41 AM

ПАРЦЕЛ 

  Poetry
745 0 15
РЕЗЕНИ.
Резени бури.
Късове чужди слънца.
Зли ветрове. На бабуни.
Ивици дъжд.
Небеса.

Всичко на части.
На порции.
Всяка целувка - без дъх.
Всяка умора -
изкормена.
Всяко безверие - път.

Всяко прераждане - есен.
Всяка надежда - за миг.
Всяка приумица - песен.
Шепотът - нота от вик.

Хората - призрачни сенки.
Думите - пустош в тътнеж.
Плюсове, минуси, белези -
пластове празен копнеж...

Силите, вярата, музите -
дупки в бодливата тел.
Кухи целувки по бузите...
........................................
Скъпа цена
за ПАРЦЕЛ.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??