Dec 9, 2013, 11:04 AM

Парченца лято 

  Poetry » Other
363 0 4

Търся си парченца лято

под окапалата шума.

Спори с някого мъглата.

Облаци се карат шумно.

 

Светлината се процежда

през стъклата колебливо.

Като топла, мека прежда

с тиха нежност ме обвива.

 

Хлипа есенният вятър.

Милва ме, но аз треперя.

Търся си парченца лято...

Знам, че днес ще си намеря.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??