Nov 17, 2008, 7:47 AM

Парченца пъзел 

  Poetry » Phylosophy
1776 1 17

Парченца пъзел

 

 

Събирам многочастие.

Безокончателно от цялото.

Събирам многоцветие.

Спектрално размножавам бялото.

Оформям полети...

На птици ятото.

Прекъсвам... само, за да слушам вятъра!

Довява частите!

Поставям  в импресия...

МногоОбразност в единство.

Многопластовост в прогресия.

Заставам в центъра...

Оглеждам края...

 

А синьото донася в тишината светлина:

Последното парче от пъзела ни връща у Дома!

 

© Доротея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??