Нека парите да не са
единствената цел в живота!
Вали, вали, и пак вали,
стоя в дъжда и дълго чакам.
Потекоха отвсякъде реки,
краката ми до колене заляха.
Останал си без пукната пара
И хитро днес
, покри се ти.Но не мисли, че аз съм будала
да страдам за сините ти очи.
Такъв не си ми нужен вече.
Мокра ще се прибера в дъжда
.Но ще те заменя утре вечер,
за бизнесмен, с хубава кола.
$ $ $ $ $ $ $
Пари, пари и пак пари,
сърца, врати, отварят.
Те правят хората добри,
но често..... ги провалят.
© Пепа Деличева All rights reserved.