Jun 4, 2009, 8:34 PM

Пари тъгата... 

  Poetry
478 0 11

Пари тъгата.

Безкрайна пустиня-страх.

Радост-оазис...

 

Пее мечтата.

Танцува споменът плах.

Отлита младост...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??