Oct 16, 2008, 6:15 PM

Парвенюта 

  Poetry » Parody
1777 0 37
Освен
усмихнати мъже
в живота има и
профани,
особено
когато те
за пост "висок" са
все призвани.

Представят се за
богове,
надменно клатят
си главата,
размахват
пръст ожесточен,
и "рефери" са
на тълпата.

Говорят "важно" и 
" логично",
приемат се
със силна сласт,
а Его-то им - все
към личното -
пари, угода,
секс и власт.

Ах вие, 
жалки парвенюта,
поспрете се
миг поне,
за да прозрете
на минутата,
презрение...
от силните мъже!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??