Jul 11, 2010, 8:12 PM

Пастелната ми есен 

  Poetry » Love
497 0 0

Пастелната ми есен си отива,
в косите вече златен дъжд вали
и в нея с тебе бях щастлива
и споделени бяха радостните дни.


Поверието с нежност ни дарява,
затрупва ни и с есенен копнеж,
не ще ни сполети още една такава -
дошло е времето на сребърния скреж.

Крилото си ти дадох, в обич да летим,
душата ти при моята възлезе.
И хубаво, че в отпечатъци от дим
словата ни безумна клетва везат.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??