May 28, 2007, 8:05 AM

Патриархат 

  Poetry
479 0 3

Прекалил ли е животът с лъжеистини?
Само с дума ме потулваш в тъмнина.
Уморих се от лъжливите си пристани...
Да слепея, че топя се  в самота!

Младостта или съдбата, или себе си
да виня, че съм залутана в съмнения!
Ти ми хвърляш безразборните си ребуси
и греша ги! После прося извинения!

А повярвах, че си сбъдване на всичко,
лъч любов в обърнатия свят!
Случи се безумно прозаично -
обрече ни един ПАТРИАРХАТ!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??