Feb 14, 2006, 2:42 PM

Пазете маргаритките 

  Poetry
704 0 2

Пазете маргаритките

Обича ме...
Не ме обича...
Какво клише,
гарнирано със симпатична маргаритка!
Ако всички влюбени за миг решат,
на любимия си чувствата с цветчета да установят,
то вярвайте ми, много ще сгрешат.
Маргаритка, подир маргаритка,
полянките ще опустеят.
Така че мили влюбени помнете,
чувствата си другак проверете!

© Стихийно Бедствие All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Звучи като атака срещу Св. Валентин ... казваш "Да" на оригиналността и импровизацията и това ми харесва ! 6-ца.
  • Благодаря! Трябва си и някой да се грижи за цветята
Random works
: ??:??