Feb 18, 2012, 1:14 PM

Пази ме 

  Poetry
925 1 5

          Пази ме

 

Пази ме от клетви

Аз ще съм силен

Пази спомените ни

Събрани във раклата на любовта

 

Пази ехото на целувките ни

Аз ще съм силен

Ще дишам за двама

 

Пази ме...

Аз ще съм силен

Камбаните строявам

И любовен стон... изпращам към тялото ти

 

Пази мечтите ни... все още неродени

Аз ще съм силен

Лавата спирам и превръщам

В нежна пътека на любовта

 

          Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??