May 15, 2008, 8:50 PM

Пази се от нея 

  Poetry
650 0 1

 

Пази се от Любовта,

защото пари.

Пази се от нея,

защото гори.

Тя не пита,

а идва и никой не чака.

Грабва ти сърцето и отлита.

А ти оставаш сгушена в ъгъла

с мокро лице и питаш: "Защо?"

Но никой не ти отговаря.

Само нощта заглушава песента на морето,

а тихият хор на листата отвън бавно заглъхва.

И ти отново питаш: „Защо?",

но все още отговор няма.

Стоиш сама и се молиш тя никога вече да не дойде,

ако пак ще те боли така...

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тя пак ще дойде, Любовта, но този път ще е онази, която си заслужава борбата и всяка пролята сълза Браво!
Random works
: ??:??