Dec 28, 2005, 11:18 PM

ПАЗИТЕЛЯТ 

  Poetry
561 0 0
ПАЗИТЕЛЯТ

Каква съм
колко съм красива,

дали съм тъжна,
дали обичам

заливащите звуци на смеха?

Кой пази извора  потаен

на мойте ласкави слова?

Попитай свойте пръсти,

докоснали се с песента,

обредна тиха клетва

поднесена като молба.

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??