Dec 28, 2016, 5:11 PM

Печално настроение 

  Poetry » Phylosophy
222 0 0

В тъжни мисли съм унесен -

че животът не е лесен,

че болката във него е голяма,

а един ден ще ме няма,

 

аз мечтая напразно за утеха

и няма мир - хората ли ме клеха,

защо изобщо живея аз не зная,

че животът само миг е във безкрая.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??