Nov 8, 2007, 8:38 AM

Пеещи вселени 

  Poetry » Love
676 0 26
В телата - лумнал кратер,
в душите - звездопад...
Копнеж и страст, посяти
в пулсиращ необят.
Две пеещи вселени
си сливат във една
мелодия небесна...

Покълва тишина...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??