Dec 7, 2011, 10:07 AM

Пендари 

  Poetry » Love
575 0 3

Лека нощ, поляна от глухари,

лека нощ, разнежени щурчета!

На сърцето мъжко име пари,

във очите мъжко име свети.

Спи и ти сред тихите китари,

вдън душата ми сега подети...

На ръката вързах ти пендари

от обич звънка и безчетна.

© Камелия Виденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??