Aug 22, 2010, 7:34 PM

Пепелник 

  Poetry
641 0 0

Главата ми е пепелник,
в който гасиш цигарите
самодоволство и презрение. 
Главата ми е пепелник
и ти си свикнал толкова
със него, че... 

И няма нищо по-тъжно от думи,
зад които няма никой...

Пепелник.
5.3.2010.

© Милена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??