Apr 13, 2013, 4:23 PM

Пепеляшка под звездите 

  Poetry » Love
928 1 4

Ти знаеш ли колко те обичам

и как в очите ми кръжат послания,

и как пред тебе тихо коленичат

с най-буйните и палави желания?


Ти знаеш ли по теб как гасна

с мечтите денем да ти бъда пажа

и нощен рицар под луната ясна,

когато цялото небе ще бъде наше?


Когато ти ще се превърнеш във принцеса,

по-влюбена дори от Пепеляшка,

там долу, под балкона ще ни чака

вълшебната, копнежната каляска.


Със вятъра ще литнем към простора,

на бала на звездите... танци дивни,

в неонов цвят ще бъде ни декора,

луната ще ни милва... и усмихне.


Зората ще прегърне ни последна,

а ти ще се затичаш в синевата,

изгубена пантофка ще намеря

и пак ще тръгна да те диря по земята!


© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??