Jun 19, 2007, 2:17 PM

Пеперуда 

  Poetry
855 0 14
Не много отдавна
намерих пашкулче
копринена буба и сякаш
нещо в сърцето ми трепна....
Обгрижвах я нежно
с ласки безбрежни,а
нишката нейна бавно
разплитах и следвах....
И стигнах сърцето ти...
Пеперуди запърхаха и
душата твоя разцъфтя...
Видя ти,какво е ЛЮБОВТА,
а аз не исках повече да съм сама....
Вече сме една душа-пеперуда с две крила...
Крилата й са нашите сърца.....

© Галя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??